Loading Downloads
5Episodes
Literature

Creepypastor, sägner och oförklarliga berättelser. Du lotsas genom det okända tillsammans med Fredrik Pettersson, som läser upp berättelser och anekdoter från mörkret för er. Ingenting är för skräckinjagande. Välkomna.

September 22, 2018

1. Television

I detta avsnitt kollar vi på några berättelser om ett förlorat avsnitt från en populär tv-serie. Vi kollar även lite djupar kring fenomenet med Brus, eller White noise eller som det heter i folkmun, Myrornas krig. Vad är det egentligen som gör att man idag inte använder sig av vanliga tv-antenner? Kan det ha varit så att dom kunde få in en frekvens som man helst inte ska uppleva?

 

Berättelse 1 och 2 är skriven av Ki_Simpson och fanns på creepypasta.wiki.com

Varningen och den sista berättelsen är skriven av okända författare.. Vi har helt enkelt inte kunnat spåra dem, vi hoppas dom mår bra idag!

För att stödja Insomniapodden så kan man surfa in på:

www.patreon.com/insomniapodden.

Där kan man ge allt ifrån 1 dollar (ca 10:-) till hur mycker som helst. Det finns dock olika sorter utav prenumeration och vid en prenumeration av 5 dollar eller mer så ingår det att man får ta del av premiuminnehåll. Fler avsnitt kommer att börja skapas allt eftersom och då missar man absolut ingenting.

Tack för att ni lyssnar!

00:0000:00

More episodes

Load more